Crane corporate web

Чистота

  • Събиране на кошчета за боклук
  • Почистване с високо налягане
  • Почистване на улиците
  • Събиране на отпадъци

 

Търсите многофункционален автомобил, който да отговаря на различните изисквания на Отдел Чистота на града (събиране на кошчетата за боклук, поддръжка на улиците и тротоарите...)?

Ние предлагаме това решение с електромобила Goupil G3 (автомобил без никакви емисии от CO2). Това е надежден и многофункционален автомобил, който ще Ви позволи да извършвате всички дейности по почистване на града – от събиране на кошчетата за боклук с нашия колектор за отпадъци, до поддръжка на улиците и тротоарите с нашата електрическа почистваща машина с високо напрежение  ...

Ние предлагаме един тесен автомобил (с ширина 1,10 м), който Ви дава възможност да отидете с него навсякъде, превозвайки товар от максимум 700 кг, който е одобрен за улично движение. Батериите му може да достигнат обхват до 100 км.

Един наистина иновативен автомобил е Goupil G5, който е хибриден автомобил, предлагащ режим на движение с електричество и с гориво, като така комбинира предимствата на електрическия автомобил и обхвата и скоростта на бензиновия двигател. Това го прави перфектен за използване, както в самия град, така и в отдалечените покрайнини на града.  

Така Вие няма да се тревожите относно обхвата на автомобила Ви и може да се наслаждаване на работния си ден.

Не се колебайте да се свържете с нашите дилъри, за да получите по-подробна информация относно нашия автомобил. 


Crane Ltd. 2020 - all right reserved

created by SEO web design