Crane corporate web

Фирмен профил

Goupil

 

Една „История на успеха”

Компанията Goupil Industrie е основана през 1996 от Паскал Дукло, електроинженер и Тиери Зербато, специалист по самоходни асансьори.

Двамата партньори използват стабилната технология на електрокарите, при проектирането на първия си електрически обслужващ автомобил.  Автомобилът  Goupil G3 се появява през 2001 и се радва на нарастващия интерес от страна на клиентите, привлечени от множеството му предимства (той е тих, не замърсява околната среда, икономичен е и има ниски разходи за поддръжка). От създаването му, компанията се радва на изключителен двуцифрен растеж (+40% средно от 2005 година досега) и се развива в международен мащаб с представителства на Европейските пазари.

 

Днес, Goupil Industrie е Европейският лидер в областта на електрическите автомобили. Компанията се радва на водещо място в своя сектор с 5 000 автомобила в обръщение. Служителите ни, които са 100 на брой (включително и 11-те специалиста в изследователския отдел) разработват, асемблират и продават автомобилите, които се използват от местните общини, от определени отрасли както и от развлекателните отрасли.  Компанията е генерирала 21.3 милиона евро приходи през 2010г., от които 35% се дължат на износ. През ноември 2011г. компанията ни  Goupil-Industrie става част от компанията Polaris Industries inc.


Crane Ltd. 2020 - all right reserved

created by SEO web design